Dynamo for Civil3D

Wil je complexe of repetitieve taken automatiseren in Civil 3D? Dit boek helpt je alles te leren over de design automating tool Dynamo voor Civil 3D. Je wordt een professional in visueel programmeren, en binnenkort zijn al je saaie of complexe taken geautomatiseerd!

This book is available in English.

Dynamo voor Civil 3D is een design automating tool waarmee je repetitieve of complexe taken op een visuele manier kunt scripten. Deze fantastische tool zal je veel tijd besparen in echte projecten, en complexe constructies zijn eenvoudig te tunen tot je tevreden bent.

Dit boek leidt je door alle mogelijkheden, het wijst je op de dingen die je zeker moet weten, het helpt je alle keuzes te begrijpen die je kunt maken, en het maakt je een professionele gebruiker van de software.

Naast een grondige uitleg van de visuele programmeeromgeving behandelt het onderwerpen als het structureren van de scripts, de beschikbare knooppunten die je kunt gebruiken, de koppeling met de tekening in Civil 3D, hoe je nieuwe objecten maakt of bestaande objecten manipuleert, alles over het lezen en schrijven van gegevens naar Excel, en het koppelen van gegevens aan objecten. Daarnaast zijn er enkele hoofdstukken gewijd aan programmeren in DesignScript, in Python en in C#, voor wie een stap verder wil gaan in het automatiseren van taken.

Wacht niet langer, begin vandaag nog met leren en voor je het weet zijn al je saaie of complexe taken voor jou gedaan. Veel plezier met scripting!