Coding Standard

Altijd al plug-ins willen maken voor AutoCAD? Dan is dit het boek dat je nodig hebt om dat te leren. Het helpt je om plug-ins te ontwikkelen in de .NET taal C# met behulp van Visual Studio.

Het hanteren van afspraken en richtlijnen is niet alleen onmisbaar voor samenwerkende programmeurs, ook voor zelfstandige programmeurs is het essentieel om gestruc­tureerd te gaan werken.
Code die je geschreven hebt en pas maanden of jaren later nog eens doorneemt, kan je soms achter de oren doen krabben vanwege de onduidelijkheid waarom je het toen zo hebt geschreven. Sliep je toen soms, en wat verwachte je eigenlijk van die spaghettibrij.
Daarom is het verstandig om consequent te gaan programmeren, dezelfde structuren te blijven hanteren om andere programmeurs en uiteraard jezelf te voorzien van leesbare en duidelijke code.
Dit boekwerk bevat mijn afspraken set. Hoe die er van jou uit komt te zien weet ik niet. Je mag deze set gebruiken, je mag deze set aanpassen of je mag voor jezelf een volledig nieuwe set schrijven. Je mag de helft van de richtlijnen schrappen of verdubbelen.
Als je het maar gaat gebruiken…
Dit boek is gratis te downloaden en is een aanvulling op ‘Starten met programmeren in .NET voor AutoCAD‘.